Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

#1 MIN SKOLGÅNG FRAM TILLS GYMNASIET

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-04-13 21:28  |  Lästid: < 1 minut

MIKZ
Förlåt för att bloggen är lite rörig just nu. Men det handlar om att jag måste skriva om det som bara kommer ifrån hjärtat just nu. Jag känner mer för att dela med mig av mina innersta tankar än jag känner för att skriva om manligt mode.

Nu ikväll satt jag iallafall och skrev ett inlägg på min Mikz kanal där jag ska skriva ungefär 8 stycken sanningar om mig själv under tiden jag växt upp, ett litet utklipp ur texten jag skrev nu ikväll:

– Jag är som vem som helst. En kille som lever, drömmer, skapar, hatar, älskar, och lever. Men jag har alltid haft för mycket energi. När jag var liten så sprang jag ofta så snabbt att jag tappade balansen och ramlade. Haha, jag tror det var för att jag var hjulbent. Men jag brukar ofta se på mig själv som den lilla killen som sprang där, samma kille som springer nu. Har alltid lite för brottom och ibland tappar han balansen.

Fortsättning finns att läsa i min Mikz kanal, länk för att ladda ner finns – HÄR!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar