Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

10 saker ni inte visste om mig

Viktor Frisk  |  Publicerad 2016-10-30 20:00  |  Lästid: 4 minuter

1.När jag var liten så tyckte jag inte om att vara i skolan. Ibland brukade jag olovligen stanna hos mormor som hjälpte mig att ta bilder till min blogg som jag då skapade som till slut gjorde att jag hamnade i Stockholm! Jag höll alltså på med min blogg när alla andra var i skolan. Och ibland sket jag i skolan och gick på spa istället haha! En riktig skitunge!

2. Jag är ganska rolig när jag sover och pratar ofta i sömnen. Senaste gången någon hörde vad jag sa i sömnen så hade jag sagt: KOMMER DET BRINNA HÅL I MITT HUVUD? SVAR JA! JA DET KOMMER DET. Hahaha!

3. När jag var liten så var jag besatt av bland annat pooler och gräsklippare. Under min gräsklippsperiod så tvingade jag mina föräldrar att åka på mässor där det såldes gräsklippare eller att åka till sådana butiker. Sedan var de tvungna att lyfta på gräsklipparna så att jag noggrant kunde studera motorn och knivarna som ju såg olika ut beroende på modell. När jag var besatt av pooler så lärde jag mig alla olika typer av material som pooler kunde bestå av, jag bestämde att mamma och pappa skulle bygga en pool och beställde hem poolkataloger, ringde hem poolbyggare som kom och knackade på dörren för möten angående poolbyggen – detta helt utan mina föräldrars samtycke.

viktorsblogg1

4. Jag tycker inte om att leva på morgonen/dagen utan trivs väldigt mycket bättre med eftermiddag och kväll. Det är någonting med ljuset och känslan på dagen som stör mig, och jag har väldigt svårt att bli motiverad under den tiden. Samma sak gäller solen. Jag tycker inte om solen och värmen särskilt mycket trots att jag reser en hel del. Jag trivs bättre att ligga i skuggan. Är det någon som har samma problem?

5. Jag lider av en fruktansvärd råttfobi! Det blev ju inte bättre av de nyheterna som nådde mig för några veckor sedan; att hela Östermalm har en råttinvasion. Jag är dock extremt tacksam över att jag inte valt att köpa lägenhet där, då jag ju aldrig hade vågat mig utan för husknuten i dessa tider! WAAAH jag ryser bara jag ser en råtta på bild. De är så hemska. Något ännu hemskare är att några av mina vänner älskar att göra mig obekväm och nämner gärna ordet råtta så fort de får chansen – tänk, så rädd är jag för dem! Och svansen ska vi inte tala om..

6.Jag blir lätt besatt av saker och när det händer så blir det som om jag bara fokuserar på den saken. Det kan vara en maträtt, en blogg, en bok eller en film. För att ge ett exempel så började jag t.ex. titta på samma scen i filmen Limitless (den scenen när han får tag på ett piller som gör att han kan fokusera och hela hans liv förändras) eller t.ex. om jag blir besatt av en speciell blogg så börjar jag läsa den från början till slut, läste när jag var i Grekland Petra Tungårdens blogg (700 sidor) under 3 dagar. En maträtt som jag har varit besatt av sedan jag var liten är biff med bambuskott. En gång för inte så längesedan så bad min kompis mig berätta vad jag älskar mest i hela världen (på ett helt seriöst sätt) och utan att jag hann tänka så hade jag slängt ur mig orden: ”biff med bambuskott”.

7. Jag är väldigt impulsiv som person och när jag kommer på någonting som jag vill ha eller göra så ska det ske på momangen. Det är väldigt vanligt att jag t.ex. springer till en butik och köper en ny kamera (älskar elektronikprylar) om det är så att jag har fått för mig att jag behöver en. Bortsett från det så kan jag väl säga att spontanresorna har regnat tätt det här året då jag även har vänner som är lika impulsiva som mig. Då kan jag befinna mig på flygplatsen inom några dygn och ibland så har det självfallet kört ihop sig med mitt schema, men när impulsiviteten slår till så är det nästan som att jag får ett tunnelseende. Någon som minns min Egypten-tripp på 24 timmar?

blogg2

8. Jag ville bli sopgubbe när jag var liten! Förstår inte varför, då jag mår riktigt illa av att bara knyta en knut på mina soppåsar här hemma?!

9. Jag har haft linser eller glasögon hela mitt liv typ!

10. När jag blir ledsen eller arg så blir jag väldigt tyst och har svårt att uttrycka mina känslor. Det blir som att jag stänger av och sluter in mig i mig själv som en liten sköldpadda. Stänger oftast av telefonen då och lägger en kudde över huvudet, så jävla dumt egentligen!

 

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-10-03 11:39