Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

20 snabba frågor med mig!

Viktor Frisk  |  Publicerad 2017-10-04 11:26  |  Lästid: 5 minuter

Hur gammal är du?
22 år gammal

När vaknade du idag?
Jag var fan uppe och hoppade klockan 06 imorse för jag skulle dels till Café intervjun och även försöka samtidigt hinna med tunnelbanan för att lämna nycklar till en flyttstäd till min gamla lägenhet.

Vad åt du till frukost?
Haha! En delicatoboll, snälla säg inte det till någon. Fast jag tränade igår kväll så jag tycker ändå jag var värd det. Ibland kan jag tyckas gilla belöningar extra mycket, det är en dålig vana. Aja vi går vidare 🙂

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig:
- Jag kan inte äta hemma utan att sitta med tv'n framför mig eller samtidigt kolla på något, störande som tusan! Men det är jobbigt att sitta helt tyst.

- Jag kan somna överallt när som helst, hur som helst, kan lixom somna rakt ner på ett stengolv. Och en gång var jag hos en vän i magaluf när jag precis fyllt 18 var budgeten inte as fet så jag sov på en badmadrass på balkongen i två veckor! Nöden har aldrig någon lag.

- Jag råkar alltid sätta mig på fler plats på tåget och sen kommer någon tantaluring så blir jag bortputtad. Borde börja läsa på biljetterna mer ordentligt!

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?
Den här jobbiga frågan! Jag är rätt nöjd med mitt hår, synd bara att jag fick en infall och rakade av det i början av sommaren. Men jag är minst nöjd över mina ben, är hjulbent och har svårt att köpa jeans!! Men det går bättre bara att mitt problem är att jag verkligen HATAR att stå i varma klädbutiker och prova saker, vill helst bara slänga ner allt i en påse och snabbt försvinna ut.

Vad har du gjort idag?
Jag har vaknat, duschat, käkat en delicatoboll, sprungit till tuben, varit på en startintervju med Café och gjort mig klar för jag ska åka och föreläsa med min bok Min Superkraft i småland några dagar framåt nu.

Vilken film såg du senast?
Film.. Hmm.. Jag har så svårt att komma ihåg saker jag gjorde till och med igår men jag kollade på gåsmamman dock somnade jag efter 20 minuter så får fortsätta kolla idag 😉

Är du besatt av någonting?
Jag är besatt av mina rutiner på morgonen! Jag är besatt av tancan och hårspray, om inte frillan ligger på plats har jag nästan svårt att fokusera på dagen haha. Annars är jag besatt av mammas köttbullar, finns inget bättre eller schnitsel (säker jag jätte felstavat)

Beskriv en perfekt dag:
Mina dagar ser så sjukt annorlunda ut! Men om jag fick bestämma så skulle jag vakna runt 10.00 varje dag, ta mailen samtidigt som jag käkar frukost, går ut och tränar så det är avklarat, kanske träffa en polare på lunch, sätta mig ner och jobba några timmar, försöka att inte stressa och sen på kvällen bara kolla en bra film och försöka slappna av. Jag jobbar på det, men som sagt inte en enda dag ser den andra lik ut i mitt liv, ni kommer fatta om ni följer den här bloggen!

Beskriv platsen du befinner dig på just nu:
Sitter på mitt tredje jobb på Mindmakers PR på Birgerjarlsgatan där jag jobbar som social media director och hjälper till med sociala medier och utveckling inom området. Så om ni har frågor om sociala medier så är jag helt rätt person att fråga om råd 🙂

Vad lyssnar du på just nu?
Just nu är jag sjukt inne på rocklåtar faktiskt! Jag är uppväxen i en familj där man lyssnar på allt ifrån Queen, ACDC, Rolling stones! Vet inte varför men på tuben på morgonen lyssnar jag alltid på musik. Och nej jag lyssnar oftast inte på Samir&Viktor, haha vet att frågan skulle kunna komma!

Hur går du helst klädd?
Helst helst helst av allt så gillar jag en svart t-shirt, svarta byxor, en rock och halsduk nu när det är höst. Men nu ska jag verkligen satsa på det manliga modet igen och då får man anstränga sig, fast det är kul!! Ska försöka få er inspirerade på ett eller annat sätt.

Är du morgon eller kvällsmänniska?
Nej nej nej! Kvällsmänniska. Om ni skulle veta vilket humör jag är på morgonen innan jag lixom har tagit en dusch, borstat tänderna och fått i mig frukost. Jag tycker nog helst att ingen borde prata med mig förens jag lämnar lägenheten. Men jag anstränger mig alltid 🙂


Vilket var ditt bästa ämne i skolan?
Biologi. Det var väl typ det enda ämnet i skolan och tyckte var roligt eftersom min skolgång var en ren katastrof. Matte var även roligt tills massa annat hände. Tragiskt, men det är tur att jag vänt på l
ivet idag och försöker se alla dagar som en ny möjlighet.

Vad köpte du senast?
Jag köpte en adapter till min dator och en rakapparat som kommer ner till 0,4 mm. Det behövs så allt inte ryker av när man har sina 4 hårstrån haha!

Vad har du i dina fickor?
Hörlurar, just nu solglasögon för hör o häpna.. det är sol idag!! Sen har jag tuggummi och min plånbok.

Vilken är din favoritaffär?
Jag gillar verkligen att matcha budget och lyx. Och sen älskar jag kvalité jag kan använda minst 1 halv år. HM, Zara, River Island och andra budget butiker funkar grymt! Mode ska vara för alla, sjukt viktigt!

Vilka smeknamn har du haft?
Från början kallades jag Vaf, vilket står för hela mitt namn Viktor Andersson Frisk. Men jag kallas nu mer Frisk! Men när min mamma är riktigt arg på mig då kommer hela namnet utflygandes '' Nu kommer du hit genast Viktor Andersson Frisk '' haha!

Vilka är dina största svagheter?
Jag har svårt att släppa mitt jobb 100%, ibland har jag en tendens att göra uppgifter i sista sekund och jag är rätt klumpig. Aja mina vänner får ta mig för det jag är, tur dom orkar stå ut!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:22