Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

2014 / 2015 – Min kväll

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-01-01 16:34  |  Lästid: < 1 minut
happynew

Vi lämnade alla kameror hemma igår. Men jag vill ändå berätta! Först kom Kevin hem till mig och vi strök våran outfit för kvällen, tog fram skumpan och städade och åt även oxpytt för att få i oss lite innan det var dags att bege sig ut.

Senare kom Daniel och Paulina och då satte vi igång musik och gjorde oss klara! Sen åkte vi till stan och åt middag där våran kära vän Jamalde hade ordnat, så vi fick träffa våra sköna göteborgare och även fira in det nya året tillsammans med dem jag faktiskt bryr mig väldigt mycket om! Efteråt så gick vi in igen och dansade hiphop sen gick vi till Ambassadör där träffade vi Johan och Chris ifrån Devetdu, så vi hälsade lite på dom och sen skulle jag precis åka hem jag satt i min Uber och var påväg.. Då ringde Julian och sa att jag skulle komma till deras fest på Clarion så då åkte jag ensam vidare dit, haha! Sen drog Julian med mig på en efterfest där vi dansade till långt in på natten innan vi åkte vidare hem till mig och hade en kort efterfest, jag somnade ungefär 06.30 – men jag hade en riktigt bra kväll/natt där jag fick fira in med mina vänner!!

Vad gjorde ni på nyår? Berätta 🙂

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar