Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

JAG ÄR STOLT ÖVER DET VI HAR SKAPAT!

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-03-12 16:18  |  Lästid: 2 minuter

När två yrväder kommer in och rör runt ordentligt i grytan i SVT’s stora tv satsning Melodifestivalen. Vad händer då? Jag och Samir gick direkt in med inställningen att vi skulle göra allt de vi gjort till något roligt. Något man kan skratta åt, vara stolt över och minnas så länge man lever. Vi båda har extremt mycket energi och det var det vi ville visa på scenen.

Det är så spännande att läsa alla kommentarer angående just Melodifestivalen. Lägg ordet Melodi på hjärtan. Det är så att vi röstar fram den melodi som vi gillar bäst. Det är egentligen ingen sångtävling om vi tänker efter. Ellerhur? Jag tycker det är fel att vi har fastnat i vad som är en regelrätt schlager, rösta istället med hjärtat på den melodi du gillar bäst. Som jag älskar att gilla på Kristin Amparo eller JonHenrik när jag vill slappna av och lyssna på något lugnare. Jag hämtar styrka ifrån exempelvis Måns låt Hero, och höjer partypulsen på festen med våran låt Groupie. Oavsett vad vi lyssnar på, så är allt det vi skapar musik. För mig handlar det om att ha roligt, få visa upp mitt kreativa intresse och skapa något. Jag och Samir behövs, för vi gör något som ingen annan tidigare gjort. Vi har hållt på med musik i ett halvår, snart 1 år och vi har bara gjort det vi älskar, det är så ärligt. Och människor som har spridit så mycket näthat om oss, jag förstår faktiskt inte. Det här är ett underhållningsprogram mer än vad det egentligen är en sångtävling.

Jag är så jävla stolt över oss två. Att vi har gjort det här, vi gick emot strömmen och trodde på oss själva. Ett år senare så har vi över 17 miljoner streams på Spotify, sålt trippel platina på våran första låt och nu den andra får vi våran första platina skiva på nu i veckan. Den här resan börjar gå mot sitt slut, men våran resa har bara börjat. Vi har så mycket mer att ge, vi ska släppa mer musik och vi kommer förmodligen inte gå till Wien det förstår vi också. Men det här är våran grej det här är något jag kommer fortsätta lägga ner min energi och tid på. Tack SVT för förtroendet, tack till alla som har röstat och kommer göra det på lördag också, jag är så tacksam och glad över att jag har fått göra den här resan redan i precis fyllda 20 år. Det är en resa jag tar med mig för hela livet.

MG_2624 (kopia)
MG_2504

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:43