Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

27 FRÅGOR

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-03-27 10:34  |  Lästid: 6 minuter

1. Har du ett mellannamn?
Vet inte vilket mellannamnet är men jag heter på riktigt Carl Viktor Andersson Frisk.

2. Vilken tid på dagen tycker du  om bäst?
Jag är en nattmänniska och det är oftast på natten som jag knäcker de smartaste idéerna! Så jag jobbar bäst på natten och även på kvällen. Jag är inte alls lika produktiv på dagtid som kvällstid. Vet inte varför det är så..

3. Vad är det första du gör när du är ensam hemma?
Sätter på musik, försöker koppla av. Jag tycker det är skönt att vara ensam då hinner man med sina egna tankar. Annars är man alltid uppe i någonting.

4. Vart trivs du bäst?
Jag trivs bäst i ett exotiskt land! Där solen skiner, där man kan ligga vid stranden hela dagen och bara njuta av livet! Det är så min framtid kommer se ut. Jag kommer äga flera stora företag och kunna jobba med dem och samtidigt resa och upptäcka världens alla platser.

5. Har någon av dina vänner svikit dig?
Ja, gamla vänner. Jag har känt mig väldigt sviken men samtidigt är det så livet är. Det har man lärt sig att man inte ska lita på människor allt för blint. Tror jag blivit bättre genom åren på att förstå det.

6. Vilket är ditt förhållande till musiken?
Jag är nog lite beroende av musik! Jag lyssnar alltid på musik och det är allt ifrån hårdrock till allt annat!

7. Har du bryr dig om vad andra tycker om dig?
Jag brydde mig mer förut. Men sen var det som om någonting hände och jag bara stängde av alla känslor helt. Folk får tänka exakt vad dom vill om mig. Jag vet mina värderingar, vad jag står för och vad jag gillar! Att folk bryr sig handlar ju bara om att mitt liv faktiskt är något intressant och det får man ta som en komplimang!

8. Har du gjort något bra av ditt liv?
Jag tycker jag har gjort något av mitt liv iallafall. Sen att jag aldrig har gått klart på gymnasiet och tagit min utbildning på det sättet så kanske vissa tycker att jag inte gjort något bra av mitt liv. Men jag har aldrig suttit still och vänta på att något ska hända. Vill jag att det ska bli på ett visst sätt så har jag alltid försökt jobbat för mina mål.

P2010392

9. Hur många husdjur har du haft?
Jag är pälsallergiker! Annars hade jag nog haft en hund, det är jag rätt säker på! Jag har däremot haft två kaniner tillsammans med min syster när jag var yngre. Den ena hette Ninnis och den andra hette Snövit, haha vilka sjuka namn!

10. När hade du din första flickvän eller pojkvän?
Jag hade min första flickvän när jag gick i mellanstadiet. En jätte gullig tjej som hette Caroline! Jag var jätte kär och det är något man alltid kommer minnas. Alltså sin första kärlek!

11. Vilka tjejer gillar du?
Någon som är självsäker, som är exakt lika wild som mig. Men samtidigt tror jag att jag skulle behöva någon som ibland kan tagga ner mig lite. Såklart en söt tjej med vackra ögon!

12. Vad lyssnar du på när du ska sova?
Jag lyssnar på PT dokumentär oftast. Det är lättare att sova då, eller jag måste lyssna på någonting för att kunna somna för annars brukar jag aldrig kunna somna alls.

13. Har du en bra relation med dina syskon?
Jag har ganska bra kontakt med min syster och vi jobbar även tillsammans, men ska jag vara ärlig så vill jag få ännu bättre kontakt med både min syster och familj. De senaste månaderna har det bara varit jobb, allt har kretsat kring det och jag känner att jag vill ha det bättre än så. Jag älskar min familj och dem förtjänar det bästa. Så jag ska försöka bli bättre på att vara mycket med dem, ännu mer.

14. Hur är du mot andra människor?
Nu vet inte jag hur andra människor tänker när de träffar mig första gången eller hänger med mig. Men jag tror att jag är en rätt glad typ som oftast försöker få med människor i olika samtalsämnen och bjuder in till konversation. Den bilden jag vill att människor ska få av mig är iallafall att jag är trevlig och ödmjuk, såklart. 🙂

15. Gillar du hur du ser ut, ditt utseende?
Både ja och nej. Jag har vissa saker i mitt utseende som jag kan störa mig på. Sen när fotar sig själv så mycket som jag gör så blir man ju helt blind tillslut. Det är det här som är så farligt och jag tror det är därför många förändrar sitt utseende. Men annars är jag rätt nöjd med hur jag ser ut. Sen har vi alla komplex, så är det och det jobbar jag med varje dag.

16. Hur många kuddar har du i sängen?
Jag har 2 kuddar och när en kompis sover över så slänger jag alltid in en tredje. Men två i sängen just nu iallafall.

17. Hur känner du dig när du är hemma?
Det beror på vart jag ser hemma. Mitt hem kommer alltid vara hemma hos mamma och pappa ute i Stora Sundby på landet. Men där jag bor alltså i lägenheten i Stockholm så trivs jag bra. Jag mår bra här, jag har nära till stan, gym och mina vänner bor utspridda runt hela stan, det är skönt att veta vem man är och vart man har sin trygga punkt.

18. Hur är din klädstil?
Jag har nog en ganska personlig klädstil och sen är klart att det varierar från dag till dag beroende på hur jag känner mig, hur jag mår eller vad jag vill ha på mig just för dagen. Rätt street och skön stil skulle jag ändå säga! Jag gillar det.

dagkvall1
outfit1.jpg

19. Vilken är din typiska humorn?
Hahah! Jag har sån jävla bra humor tycker jag själv. Andra tycker jag har dålig humor men jag skrattar åt det mesta och jag skrattar åt saker andra inte alls tycker är roligt. Delade åsikter!

20. Hur ofta duschar du?
En gång om dagen minst! På sommaren typ 2 gånger om dagen för man blir så svettig av att springa runt som en galning på stan och då när man kommer hem får dra på en skön dusch, duscha och lyssna på hög musik! Det är livet på riktigt.

21. Hur du hälsar folk?
Bra ögonkontakt, ett bra handslag och en genuin känsla mot alla jag möter. Människor kan nog läsa mitt yttre lite som en öppen bok så jag är rätt lätt att få bra kontakt med.

22. Känner dina vänner dig som den du verkligen är?
Den jag är rakt upp och ner och den människan som har ganska djupa känslor, åsikter och tankar känner inte många. Men de som verkligen känner mig på djupet vet allt om mig. Och jag vet precis allt om dem. Det är viktigt.

23. Tycker du om att hämnas på människor?
Haha! Jag brukar ju inte hämnas. Men i sommar då jävlar ska jag hämnas på Samir för alla prank han har utsatt mig för under sommaren / hösten 2014, payback time! Sist gick det ju bra då gjorde jag en facerape och fick väldigt grov facerape tillbaka på min Instagram.

24. Favorit Song just nu?
Jag vet inte, jag lyssnar på allt just nu!

25. Letar du efter en långsiktig relation eller one night stand?
Jag vet inte, det var 1 år sen jag var kär sist. Jag har nästan inte ens kysst någon sen dess. Konstigt att säga och skriva så öppet om det i sin blogg, haha.

26. Har du en hemlighet som du tänker ta till graven?
Det har vi alla kompis!

27. Liksom uppmärksamhet?
Ja det är klart, alla gillar vi uppmärksamhet oavsett om vi säger det eller inte. Men jag ville nog ha mer bekräftelse när jag var yngre pga av att jag hade det rätt svårt i livet och skolan och så. Idag bryr jag mig inte så mycket, men det är självklart att jag älskar mina fans och alla de som följer mig varje dag! Men just uppmärksamheten är inte lika viktig.

Nu fick ni lära känna mig lite bättre 🙂

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:43