Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Årsresumé – Maj

Viktor Frisk  |  Publicerad 2016-12-25 10:00  |  Lästid: < 1 minut

maj
Vi gick mot Maj och släppte både ny musik och deltog i Fångarna på fortet som sändes sen senare under hösten! Jag spelade in en reklamkampanj med Nilsson Shoes och FEETFIRST. En rolig månad som hade mycket oväntat och roliga turer ut med båten i Stockholms skärgård.

1. Vi släppte låten ” Fick feeling ” som var tanken att bli en sommarplåga. Vilket den också blev till viss mån! Vi skrapade ihop 9 miljoner streams under den här sommaren och kom en dag ända upp till 2:a plats på Spotify topplistan!
2. Jag var med och spelade in Fångarna på fortet som senare under hösten sen släpptes på Tv4! Det var coolt att vara där på fortet och fick vara med och se hur allting gick till! D
3. Jag spelade in FEETFIRST kampanjen med bl.a Bianca Ingrosso och Martin Björk! Vi spelade in en hel dag och sen gick kampanjen rullandes på TV4 hela hösten! Det var det första stora reklamjobbet jag har gjort faktiskt!
4. Spelningarna började rulla och vi var igång med sommarens alla spelningar som vi senare kunde räkna till 92 stycken totalt. Fattar inte hur vi orkade! Fattar inte!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-10-03 11:08