Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

20 frågor om mig och livet?

Viktor Frisk  |  Publicerad 2017-10-12 08:00  |  Lästid: 3 minuter

1. Hur många kuddar har du i sängen? 5 stycken och alltid när man vaknar så ligger 3 av dom på golvet så jag fattar egentligen inte varför jag envisas med dom där 3 extra som inte ens behövs. Haha och när jag sover så ligger jag lixom över hela sängen inte på liten fin kant som alla andra överallt. Ibland har jag till och med rullat ur sängen haha det gör ont som fan kan jag säga!

2. Hur många landskap har du bott i? Landskap, är de södermanland, västermanland och så? Jag var inte grym på geografi i skolan men jag har bott i Södermanland (Eskilstuna) och sen Stockholm är det också ett län? Haha ni får ursäkta men jag måste dra fram en karta idag och kolla vidare på det här.

3.Vilka städer har du bott i? Jag har bott i Eskilstuna, Stockholm och när jag var liten en stund på Gotland.

4. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Helst barfota men jag älskar känslan på morgonen efter en varm dusch, på med kläder och sista drar man på sig varma strumor, magiskt! Dom ska ligga och värmas mot elementet helst innan. Hösten är ljuv då!

5. Är du social? Ja alltså ibland får nog folk be mig hålla truten. Men jag har blivit mycket lugnare med åren. Men jag är väldigt social och tycker det är roligt att prata, diskutera och få saker framåt. Förmodligen därför jag gillar fest.

6. Vilken är din favoritglass? Mjukglass med extra allt!!

7. Vilken är din favoritefterrätt? Gino på riche! Finns inget bättre.


8. Tycker du om kinamat? JAAA från hos i Hornstull. Trodde först det hette hoes så jag gick runt och sa det tills min polare sa till mig att det var helt fel. Fel de kan bli ibland 🙂

9. Tycker du om kaffe? Nej, jag har inte lärt mig ännu.

10. Vad dricker du till frukost? En smoothie ibland. Gillar inte frukost alls egentligen.

11. Sover du på någon särskild sida? Ja över hela sängen, haha!

12. Kan du spela poker? Nej inte grym, men jag är inte sämst heller.

13. Tycker du om att mysa/kela?  Haha ja

14. Är du en beroendemänniska? Aa tyvärr sjukt beroende människa. Men jag rätt bra på att ta mig ur saker också ibland när jag verkligen har bestämt mig att nu fan får de vara slut på socker, exempelvis. Men det är svårt!

15. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja! Typ tre till.

16. Vill du ha barn? Ja självklart 🙂

17. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, man blir ju bättre på det iallafall! Sen flytande svenska haha vore jobbigt annars. Kan även lite spanska, Hola Hola!

18. Har du någonsin åkt ambulans? Nej faktiskt aldrig. Det är sjukt när jag tänker på det, men jag har aldrig åkt ambulans.

19. Vad spenderar du helst pengar på? Ajajaj! Men jag har blivit sjukt mycket bättre nu när jag bor lite utanför stan. Men jag har lagt sånna sjuka summor på taxi, utemat och de goda livet. Men min pappa sa faktiskt häromdagen att jag verkligen tagit mig i kragen, då blir man ju stolt!

20. Äger du dyrbara smycken? – Min klocka är ju min investering. Men det är väl lite dyrare än normalt. Annars använder jag mest budget smycken, tycker inte prislapp spelar roll. 🙂

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:22