Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

ÄNTLIGEN HEMMA!

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-02-17 15:07  |  Lästid: < 1 minut
weshoot

Som ni märke så stängde jag av min dator helt under hela Melodifestivalen. Det känns som jag åkt till månen och tillbaka sån sjuk känslostorm efter allt vad som har hänt de här dagarna. Jag är så galet tacksam för det här äventyret och det bästa av allt är att vi kommer att få göra det igen!!

Ska jag vara helt ärligt så vet jag inte riktigt hur jag skulle känna efteråt, vad som skulle hända det kändes som att allt som skulle hända efter lördagen så skulle det vara ett blankt papper och precis så känns det nu också. Jag ska försöka komma tillbaka, men det är så mycket att ta in, så mycket att känna och så mycket att vara glad, tacksam och stolt över. Jag skulle kunna skriva i timmar, men jag vill bara säga TACK!!! Till alla er där ute som röstade vidare oss till andra chansen!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar