Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

ÄNTLIGEN SLÄPPS MIN TAVLA!

Viktor Frisk  |  Publicerad 2017-11-15 20:00  |  Lästid: < 1 minuter

Idag släpps min tavla jag gjort i samarbete med Wallstars! Direktlänk finns längre ner 🙂

Jag har designat en tavla tillsammans med designern David Thornell. En tavla som jag själv gärna hade velat haft på väggen ovanför min säng. En tavla med endast positiva ord om min diagnos ADHD. Tänk att få veta varje morgon att jag är bra som jag är, inget dampbarn som så många berättade för mig.

Tänk att varje morgon bli motiverad och fokuserad på att börja en ny dag med positiva saker om sig själv. Tavlan säljs på Wallstars ni hittar den direkt HÄR20 % av försäljningen går direkt till Aldrigensam där jag är ambassadör!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:18