Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

ÄNTLIGEN SLÄPPS MIN TAVLA!

Idag släpps min tavla jag gjort i samarbete med Wallstars! Direktlänk finns längre ner 🙂

Jag har designat en tavla tillsammans med designern David Thornell. En tavla som jag själv gärna hade velat haft på väggen ovanför min säng. En tavla med endast positiva ord om min diagnos ADHD. Tänk att få veta varje morgon att jag är bra som jag är, inget dampbarn som så många berättade för mig.

Annons

Tänk att varje morgon bli motiverad och fokuserad på att börja en ny dag med positiva saker om sig själv. Tavlan säljs på Wallstars ni hittar den direkt HÄR20 % av försäljningen går direkt till Aldrigensam där jag är ambassadör!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar