Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

Årsresumé – Januari

januari

Sådär! Nu tänkte jag att jag ska försöka mig på att göra en årsresumé över allt som har hänt det här året! Jag tycker 2016 har varit riktigt roligt och ska jag summera året så har jag festat en hel del men också jobbat mer än jag någonsin har jag gjort! Så vi börjar såhär:

Annons

1. Vi firade in nya året i Göteborg med grymma vänner både nya och gamla och kommer ihåg att allt avslutades på någon efterfest någonstans jag knappt minns själv haha!
2. Jag köpte min nya lägenhet här i Vasastan i Stockholm! Min bästa och roligaste investering jag har gjort. Hoppas på många år i den här lyan, den är drömmen.
3. Jag och Samir tränade så mycket att jag inte ens minns hur många pass jag kunde klämma in på en dag haha! Melodifestivalen 2016 och Bada Nakna var målet!
4. Kvarg, gröt, massa bär och inget socker var mitt liv där ett tag! Trots att snön vräkte ner i januari så körde vi på!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar