Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Årsresumé – Mars

Viktor Frisk  |  Publicerad 2016-12-23 10:00  |  Lästid: 2 minuter
mars11

Finalveckan är här! Och vi gick till final med våran låt och hamnade…. Sist!! Haha! Men det var faktiskt inga bittra miner för vi visste att vi hade lyckats ändå och det var så sjukt kul resa vi fick göra tillsammans! Det kommer ta lång tid innan jag kommer glömma bort den här resan vi faktiskt fick göra. Och när vi stog där och målade in magrutor på varann precis 5 minuter innan finalen, haha! Jag måste ändå säga att det är minnen jag sent kommer glömma!

1. Först ut var min födelsedag den 2:a mars då jag blev 21 år! Jag tror inte det finns någon som missade den då den cirkulerade runt på både Expressen & Aftonbladet eftersom vi festade hela natten och tydligen hade media grym koll på oss. Men gott folk! Det är en av de roligaste dagarna i mitt liv och jag kommer sent att glömma den här dagen!
2. Vi gick till final och gjorde det bra! Dock kom vi sist men vi skrattade oss lyckliga ändå och vi festade till sent på natten och tog hand om våra pappor som inte alls ville gå från efterfesten trots att vi gjorde ett bra försök!
3. Ida Warg & jag och släpper våran podd!!!!! Den friska wargen seglar snabbt upp på Itunes och topplistorna och jag var chockad! Allt ifrån prestationsångest till hur man egentligen borde leva vårat liv har vi snackat om, sjukt lyckad podd som kommer bli roligt att se vart vi kan komma med den nu 2017!
4. Det var det!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-10-03 11:08