Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Att göra en livsplan

Viktor Frisk  |  Publicerad 2014-10-19 18:02  |  Lästid: 1 minut

Namnlöst-1Är något av det bästa jag har gjort! Att veta hur man prioriterar saker i sitt liv och vad som får en att faktiskt må bra och vilja kämpa för sina mål. Jag har alltid sagt att det jag drömmer om på nätterna är det jag ska jobba med på dagarna.

Jag har även lärt mig hur alla dessa steg går hand i hand, hur träning föder en bra hälsa och en bra hälsa tar fram en god motivation. Har man det så blir man själv en inspiration för andra. Det gör att man lättare kan se sin egen självbild och kunna kämpa ännu hårdare för både sina mål och sin framtid.

I alla dessa steg har jag lärt mig vad som är viktigast. Det är mina vänner och familj samt egentid några gånger varje vecka. Helt underbart att se hur allting kan vara varje steg mot ett bättre liv.

IMG_4539Träning – Motivation – Inspiration – Mål – Framtid – Självbild – Vänner/familj – Drömmar – Hälsa 

Jag lever inte alltid som jag lär, men jag kämpar varje dag för att bli en bättre människa!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar