Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

ATT GÖRA SINA DRÖMMAR TILL VERKLIGHET

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-03-11 17:03  |  Lästid: 2 minuter

Det finns alltid så mycket tankar i mitt huvud och jag tror ibland att många uppfattar mig som väldigt förvirrad. Men jag är en drömmare och anledningen till att jag får göra det jag gör idag, tror jag är att för att jag försökt att alltid tänka utanför ramarna och se längre än vad som egentligen är realistiskt. Och vad är egentligen realistiskt? Det som är realistiskt för mig kanske inte är realistiskt för dig. Så egentligen kan man säga att jag har tänkt utanför min trygghetszoon. Jag har vågat ta steg och ge mig in i saker som varit skrämmande. Det har gjort mig modig. Jag skräms ibland av framtiden, men samtidigt inte. För jag vill leva varje dag, jag vill sätta upp mål, ha mina drömmar att kämpa för och samtidigt så vill jag vara så lycklig jag kan, iallafall försöka. Det är inte alltid lätt men vi har alltid ett val när vi går upp på morgonen. Vi måste kämpa för att välja lycka och glädje i första hand oavsett vilka förutsättningar vi har. Jag vet att motgångar kommer dyka upp, det är inget man någonsin kan komma undan hur mycket man än vill. Men jag vet att det finns hopp om inte bara min framtid, utan om allas framtid! Vi utvecklas som människor med tiden och blir aldrig fullärda vare sig det gäller mognad eller färdighet, vi ändrar oss till dem vi blir och vi lever alla utifrån olika förutsättningar. Hoppet är det viktigaste vi har. En sak som vi alla måste lära oss och tänka på: Det är aldrig försent att göra en förändring! Det är aldrig försent att bryta ett mönster! Vi formas av alla våra handlingar och de människor som vi omger oss med. Och en sak är säker, människor med negativ energi är aldrig bra att ha i sin närhet. Det är så himla viktigt att vi värdesätter oss själva och hittar glada och positiva människor som vi bara älskar att umgås med, och som ger oss ny inspiration varje gång vi träffas! Visste ni föresten att man blir som de fyra personer man spenderar sin tid mest med, förutom sin familj och föräldrar. Så välj dina vänner med omsorg och håll dem som är äkta väldigt nära för de är det bästa du har!

bild
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar