Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

ATT HINNA LEVA SAMTIDIGT SOM MAN LEVER

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-10-27 17:21  |  Lästid: 2 minuter
Winter-Tiger-Wild-Cat-Images

Om jag ska vara helt ärlig så håller jag med den person som skrev en kommentar idag om jag egentligen hinner med att leva. Jag hinner leva, jag jobbar väldigt mycket och vill försöka ha ett finger i spelet i det mesta jag håller på med. Vilket är roligt och jag har mycket energi för att kunna genomföra det.

Men ni läser lite mellan raderna och det är klart att senaste månaden har det blivit to much. Det är bara innanför dörren varje kväll och gå och lägga sig innan man ska upp 07.00 igen. Det jag jobbar med just nu är något som ni förmodligen inte ser så mycket av ännu. Det är både nya projekt, ny musik och jobb på PR byrån. Jag är driven och jag älskar det gör jag och det väger över. Jag skulle nog aldrig kunna leva på ett annat sätt än jag gör idag. När jag är i farten och känner pulsen i livet då mår jag riktigt bra! På riktigt.

marrakechny3 IMG_9138 marrakechny1 IMG_2769.JPG Processed with VSCOcam with f1 preset
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar