Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Att vara sin egen chef på sitt eget företag!

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-01-07 07:33  |  Lästid: 2 minuter

P1960784 P1960794 P1960825 P1960771Jag har ganska många gånger fått frågan vart jag jobbar?
God morgon. Hoppas ni sovit gott, det här är nästan första riktiga dagen nu efter jul då det är dags att ta tag i jobb igen. Ibland har jag fått lite frågor om vart jag jobbar, vad jag jobbar med och hur jag trivs och så.

Första frågan! Jag har mitt egna företag Viktor Frisk AB där jag jobbar med min blogg, och sociala medier och roliga uppdrag. Sen är jag anställd på Spotlife där jag jobbar med lite olika tjänster, som sociala medier, bloggar och så. Sjukt spännande arbete där man får jobba med nyfikna, duktiga och hungriga unga människor som vill något i livet.

Några positiva saker att jobba som sin egen chef:

* Jag kan ta mig mycket större friheter och lägger upp mitt jobb utifrån hur jag vill jobba.
* Varje dag ser helt olika ut. Om jag börjar gå och gymma på dagen så påverkar inte det mitt jobb, men det gäller att hålla en grym och stadig planering.
* Jag får vara social i mitt arbete, jag kan vara överallt på samma gång eftersom att en blogg går att jobba med ifrån min macbook var jag än är!
* Jag får utöva mitt kreativa sinne och göra det jag verkligen brinner för att skapa, se saker skapas och få se saker gå från en idé till färdig produkt.

Ett par negativa saker med att jobba för sig själv:

* Jag kan ibland ha tid att komma upp i tid, jag jobbar på det varje dag och krigar verkligen för att få in rutiner!
* Eftersom planering ibland inte är det jag är starkast på kan det ibland köra ihop sig och jag dubbel bokar mig och kommer på det oftast 1 timme före avsatt tid för möte.

Men för det mesta så älskar jag mitt jobb. Jag lever mitt liv utifrån hur jag själv har designat det och varje kväll innan jag går och sover kan jag se exakt hur kommande dag kommer se ut, det händer alltid något spännande och det är kanon!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar