Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

 
I SAMARBETE MED BIC

BIC <3 Mjukare män

Nu under hösten 2017 har BIC lanserat Flex 5 Hybrid, som är den bästa rakhyvel jag någonsin testat! Ni alla killar därute vet hur svårt det är att hitta en bra rakyvel, därför vill jag verkligen pusha för denna, – deras mest tekniskt avancerade herrakhyvel någonsin. Jag gillar också att den inte kostar skjortan! Jag har kört med rakapparat tidigare men märker att när jag kör med rakhyvel så blir hårstråna mycket hårdare, skönare rakning!

BIC står även för ”mjukare män”, vilket handlar om att hylla ett mjukare mansideal. Män som är sanna mot sig själva, som går sin egen väg, som vågar visa känslor och som bemöter andra med vänlighet, värme och förståelse. Precis vad jag också står för, därför är jag så himla glad över detta samarbete!

För att verkligen trycka på detta har BIC i samband med deras nya rakhyvel en utmärkelse för att hylla just mjukare män, så fett!! Utmärkelsen har pågått från 30/10 och kommer hålla på till 22/12, man kan då nominera en manlig kompis, vän, kollega, familj som man tycker bidrar till en mjukare värld 100 000kr, sjukt coolt!

In och nominera på BIC:s facebooksida här!!

Dela
Tweeta
 


 


Laddar