Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

Bra start på dagen!

IMG_0647

Vi åkte till DFLEX och startade dagen vid 06.30 med ett grymt bra cirkelpass! Jag var så trött efter en timme att jag var tvungen att sätta mig ner och andas en stund. Men bra start att kicka igång morgonen med och man känner att fortsätter man såhär kommer jag garanterat att bli väldigt stark! Chand Smith tränade oss och han är grym!! Älskar människor med mycket energi och skön inställning till livet!

Annons

IMG_0631

Här är en liten del av gymmet nere i salen. Ljusa ytor och väldigt bra luft, det är verkligen A & O när man ska träna längre pass! Vissa gym har dålig luft och då börjar min astma att jävlas med mig direkt!

IMG_0636 IMG_0649 IMG_0635 IMG_0681

Avslutade med en dunderfrulle med bär och kvarg när jag kom hem och några ägg. De satt gott i magen!

I inlägget förekommer reklam för DFlex gym

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar