Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Bucketlist – 10 saker jag vill göra på 12 månader

Viktor Frisk  |  Publicerad 2017-10-25 17:00  |  Lästid: < 1 minut


 Älskar sånna här listor! Kommer försöka få in 1 minst varje vecka. Eftersom att en sak på min bucketlist var just att lära mig surfa så är jag tvungen att se över min bucketlist innan 30 år och även vad jag vill hinna göra på 12 månader. Det här är några, ska skriva en mycket längre lista än såhär! Kommer lätt göra det här 🙂

1. Hoppat bungyjump
2. Festat en hel natt i Las Vegas
3. Åkt helikopter över New York
4. Haft ett stort välgörenshetsevent
5. Fjällvandra i Norrland
6. Tagit körkort
7. Hoppat från västerbron
8. Ha en fet jävla 23 årsfest
9. Åkt på roadtrip
10. Åkt rakt ut i världen med en enkelbiljett

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar