Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

close up

Viktor Frisk  |  Publicerad 2014-06-24 10:16  |  Lästid: < 1 minut

En närmare titt på vad jag har på mig idag, senare idag kommer givetvis dagens outfit men tänkte ge er en liten sneak peak nu innan också. Dags att gå ut på stan för att springa några ärenden, älskar min nya skjorta ifrån Pegaston färgen är helt underbar. Till det mina clubmasters ifrån Rayban.

Hoppas ni alla får en skön tisdag på jobb eller var ni än befinner er. Känns som vädret kommer bli bättre idag så vi hoppas på det bästa, haha om ni ser min outfit sen kommer ni förstå precis vad jag menar!

klar2klar1 klar4

Skjorta ifrån Pegaston  – Clubmasters – Armband ifrån Sir James – iPhone case 3 Details

Grymt roligt att så många är med i tävlingen jag la ut igår! 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar