Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

dagens outfit

outfit1.jpg outfit4 outfit5 outfit2 outfit3

Här har ni en riktigt snygg outfit, jag gillar verkligen den gula väskan! Bilderna är tagna av Oscar Jettman

Försöker förstå vart vi alla är påväg och vart vi egentligen ska? Kan vi ibland inte bara stanna upp och se oss runt om hur vi beteer oss när vi rusar fram i livet utan att ens blinka. Uppskattar vi ens vardagen som vi har den idag, många frågor. Ja som ni märker så överanalyserar jag alltid allt och det har kostat många nätter, timmar att bara ligga vaken och inte förstå någonting.

Annons

Hösten är så mystisk, mycket tankar och minnen. På sommaren tänker jag nästan aldrig då kör jag bara på och det är knappt som att man vet vad man ska göra dagen efter, hösten är lite mer planerad.. Fast egentligen inte! Bubbligt inlägg det här blev men jag kände för en gångs skull att skriva av mig lite. (:

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar