Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Dagens outfit

Viktor Frisk  |  Publicerad 2014-07-14 17:00  |  Lästid: 2 minuter

Jag köpte hela outfiten på Volt som ligger i PK huset!
11 6 2 4 9 5 7

Skjortan är ifrån – Velour / Jeansjackan är ifrån – Tiger Of Sweden / Solglasögon ifrån – Ray ban / Armband Sir James / Svarta byxor ifrån Whyred / Skor – Adidas by Stan Smith  /

Körde på samma idag som när jag var med på Sommarkrysset! Och eftersom det var många som frågade varifrån outfiten kom så fick jag tillfälle nu att lägga upp den, riktigt shysst look som Julian hjälpte mig sätta ihop sista dagen innan vi skulle vara med!

Hoppas ni gillar och jag ser även att ni har blivit bättre på att kommentera vilket är såååå himla kul! Bra med shysst respons och även dålig såklart. Nu ska jag träffa upp Carro och snacka skit och ta det lugnt, behöver det ikväll! Bästa vi hörs senare.

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-10-03 11:27