Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

DAGENS OUTFIT

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-10-06 22:13  |  Lästid: 2 minuter

hostoutfit-10 hostoutfit-5 hostoutfit-7 hostoutfit-3 hostoutfit-11 hostoutfit-1
Tröja ifrån – Gant / Halsduk – Gant / Rock ifrån – Asos / Klocka / Väska ifrån – Marrakech / Skor ifrån – Timberland

En riktig höst outfit uppe på bloggen nu! Tycker detta blev grymt. Jag tycker det är skönt med lager på lager nu på hösten för jag fryser konstant så detta blev tokbra! Har nu ikväll varit och tackat av en arbetskamrat som fortsätter mot nya utmaningar i livet! Önskar dig stort lycka till Tobias. Nu ska jag sätta igång med lite jobb tror jag kommer bli sittandes hela natten om jag känner mig själv.

Sov gott alla grymma läsare!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:26