Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

DAGENS OUTFIT

hostoutfit-10 hostoutfit-5 hostoutfit-7 hostoutfit-3 hostoutfit-11 hostoutfit-1
Tröja ifrån – Gant / Halsduk – Gant / Rock ifrån – Asos / Klocka / Väska ifrån – Marrakech / Skor ifrån – Timberland

En riktig höst outfit uppe på bloggen nu! Tycker detta blev grymt. Jag tycker det är skönt med lager på lager nu på hösten för jag fryser konstant så detta blev tokbra! Har nu ikväll varit och tackat av en arbetskamrat som fortsätter mot nya utmaningar i livet! Önskar dig stort lycka till Tobias. Nu ska jag sätta igång med lite jobb tror jag kommer bli sittandes hela natten om jag känner mig själv.

Annons

Sov gott alla grymma läsare!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar