Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Dags att nominera till Finest Awards 2015

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-01-17 18:05  |  Lästid: 2 minuter

UH
Jag blev så sjukt glad förra året när jag tog hem Årets Modeblogg på Finest Awards, jag var helt säker på att duktiga Angelica Blick skulle göra det! Blev en chock för mig helt, tror inte riktigt jag fattade vad som hände där.

Nu i år är det dags igen att börja nominera och jag vill gärna hjälpa mina vänner också som jag tycker ni borde nominera även.

Årets Personliga blogg:
Tycker jag Paulina Danielsson ska få. För att hon bjuder på sig själv, vågar gå sin egen väg och bjuder på en rå och öppen inblick i hennes liv. Det är väldigt modigt och något som hon ska ha en eloge för. Paulina visar upp verkligheten som den är och har ingen fasad, det är ovanligt att bloggare gör men hon vågar!

Årets inspiratör/engagemang i sociala medier:
Det priset förtjänar Daniel Paris. Alla hans inlägg på blogg, instagram och twitter där han skriver sina åsikter är så bra att jag ryser varje gång! Att han skrev ett långt brev till statsministern om näthat och att hela tiden skriver om hur viktigt feminism och lika rättigheter för kvinnor är gör honom till en solklar vinnare. Daniel är en stor förebild för många och jag hoppas han vinner!

Årets Modeblogg:
Jag vann ju förra året och blev så himla chockad och verkligen skitglad. Jag hoppas att ni gillar min blogg och vill att jag ska vinna pris igen, det hade betytt väldigt mycket för mig. Hade ju inte ens kunnat drömma om det när jag var yngre så jag hoppas att ni vill att jag vinner igen.

Årets Nykomling:
Samir är min bror och såklart ska han vinna årets nykomling, han har ju tagit alla med storm på så kort tid och jag tycker han är väl värd det priset. Han är bland de snällaste och bästa människorna jag känner och en värdig vinnare på alla sätt, hoppas att ni också tycker det!

ps

Gå in och skriv in vilka namn du vill rösta på – HÄR!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar