Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Den roligaste helgen i mitt liv!

Viktor Frisk  |  Publicerad 2016-12-30 13:44  |  Lästid: 3 minuter
img_2744-1.jpg

Alltså jag älskar homecoming party! Jag har inte träffat varken Alicia, Adam eller Måns på jätte länge så det var så sjukt att se dom igen! Och Alicia som har blivit så sjukt stor skådespelare så galet! Ni kommer få veta allt inom ett halv år, denna tjej! Alicia Agneson lägg det på minnet. Hon kommer bli stor!

img_2745-1.jpg

Kvällen den 25:e började iallafall med att vi var hemma hos mig och drack champagne och sen gick vi ut och slog klackarna i taket på Harrys i Eskilstuna hahah! Snacka om homecoming party! Ellen kom från Vingåker som inte heller ligger så långt ifrån, sjukt skoj!

img_2748-1.jpg

HOTSHOTS! Kan sammanfatta de här senaste dagarna med sjukt mycket mat, hotshots, drinkar och goda vänner! Igårkväll blev det dock lugnt..

img_2746-1.jpg

Vi satt ute hos Alicias föräldrahem i Barva utanför Eskilstuna och åt pizza hawaii och drack champagne! Helt plötsligt spontana som vi är bestämde vi oss för att vi drar till min lägenhet i Stockholm och så blev det! Haha! Direkt från tåget till Sturehof där vi drog in middag och hotshots!

img_2713-1.jpg

Måns och Alicia! Mina fina vänner sen flera år tillbaka. Måns jobbar här i Stockholm och Alicia bor i London men håller just nu på att spelar in en stor serie på Irland! Så vi bestämde oss för att snart åka och hälsa på henne där 🙂

img_2742.jpg

Bilderna verkar inte riktigt komma i ordning haha men här ser ni pizzan vi åt där den 26:e hemma hos Alicia i Barva när vi satt i hennes föräldrars guldrum! Deras hus var helt magiskt, så coolt!!!

img_2743.jpg

Så mycket mat! Här drog vi in förrätterna och jag åt pilgrimsmussla med tryffelkräm. Damn vad gott!!

img_2751.jpg

Sen blev det varmrätter och hela köret! Jag tror jag har mer bilder ifrån systemkameran! Så tänkte ladda in dom nu och fortsätta bloggningen!!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-10-03 11:07