Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Min värsta mardrön, magsjuka

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-01-22 15:01  |  Lästid: 2 minuter

Nu är jag äntligen hemma i Sverige igen. Men nu är det nästa problem jag har förmodligen åkt på årets magsjuka nerifrån Egypten så jag spydde hela resan hem till Sverige och nu ligger jag i sängen hemma och mår fortfarande kasst men lite bättre.

Ska slänga ner datorn och sova. Har inte sovit på över 24 timmar nu och mellanlandningarna är det värsta jag gjort i mitt liv. Jag kommer nog aldrig åka utomlands igen efter den här resan känns det som. Jag delar med mig av en riktigt shysst outfit idag istället tror det uppskattas mer än mitt gnäll och sjukdom. Bästa

IMG_3244 IMG_3120 ish IMG_3258 keep IMG_3245Jeansjackan är ifrån Scotch and Soda / Jeansen är ifrån Urbanoutfitters / Sneakers ifrån Volley / Väska ifrån PAP /
Photos by Oscar Jettman – www.jettman.se

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar