Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

det är måndag mina vänner!

9N3A6157 9N3A6129 Älskar positiva nyheter och det har jag fått hela dagen idag! Whoop whoop. Glider runt i stan i min snygga tröja ifrån Dead Legacy som släpps i och med deras premium kollektion om några veckor. Kommer skriva det då så ni som vill köpa vet när de släpps.

Annons

Ikväll ska jag på skräckfilm med ett gäng och jag som hatar skräck kommer vara livrädd! Haha. Dags att åka in till kontoret en stund och ta ett viktigt möte innan dagen fortsätter. En tråkig måndag går faktiskt att göra lite roligare genom att försöka uppskatta allt som är fint i vardagen!

9N3A6195 9N3A6152 9N3A6223

Bilderna är tagna av Kenny Jonson

Sweatshirt ifrån – Dead Legacy / Jeans ifrån – Reign Italia / Skor ifrån – Jim Rickey / Armband ifrån – Sir James /

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar