Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Det digitala hemmet

Viktor Frisk  |  Publicerad 2017-10-25 12:00  |  Lästid: 2 minuter

Ni vet att jag länge jobbat med Telia. I min lägenhet har vi installerat Telia Zone som ingår i Telias bredband och dom har massa smarta lösningar för det digitala hemmet. Jag har tidigare berättat för er om Glue, låset man kan öppna var man än är någonstans i världen bara man har internet. Men Telia har flera smarta lösningar som jag nu vill berätta om-som en hjälp att digitalisera sitt hem!

Till vänster så visar jag upp mina nya Arlo kameror som funkar med Telia Zone via appen IFTTT (if this then that). Så direkt jag lämnar lägenheten så får jag ett meddelande när det försiggår någon aktivitet i hemmet. Detta gör att jag kan ha full koll på när matleveransen kommer eller se när ett bud kommer in och lämnar ett paket till exempel.

Till höger så ser vi Coplay systemet. Det är en app man laddar ner via Iphone eller Android. Till exempel på en fest så kan jag och alla mina vänner som är i Telia Zone, alltså på mitt wi-fi via appen lägga in våra favoritlåtar som sen blir en gemensam spellista på Spotify så alla blir nöjda och får med musik de gillar!

Orden som är markderas med fetstil är länkar för samtliga prylar, kolla gärna in allt om Telia Zone här!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-10-26 15:43