Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

det här finns i min necessär

Viktor Frisk  |  Publicerad 2014-03-11 16:40  |  Lästid: 2 minuter
reser

Jag tänkte visa er vad jag har med mig i min necessär när jag är på resande fot. Det är några saker som alltid är med. Mycket saker att ta med sig? Nej faktiskt inte, jag tycker snarare att det är shysst att man faktiskt vågar ta hand om sig själv och bry sig om hur man ser ut. Det handlar inte om att vara fixerad mer om att ha en bra hygien rätt säker på att detta finns i var mans badrumsskåp där hemma.

resande2

1. Torrschampo / 2. Ansiktstvätt steg 1. / 3. Återfuktning för ansiktet / 4. En skrubb för ansiktet var 4:e dag / 5. Efter rakning / 6. El tandborste ifrån Philips / 7. Tandkräm / 8. Rakapparat ifrån Philips / 9. Urban Lanza vax / 10. Dust it / 11. Dust it på spray / 12. After sun / 13. Linsvätska / 14. Linsbehållare / 15. Jean Paul Gauliter brunpuder, bästa tipset! Skippa solariet / 16. Abercrombie Fitch parfym / 17. CK shock deo /

RESANDE5 RESANDE4

Jag har sett att det är många som frågar efter en hårvideo, vilket ska komma nu när jag kommer hem. Så nu vet ni att den är påväg till er, något som hänger med rätt ofta är iallafall detta lilla / 3-stegs kit för håret. Vax-Dust it- Hårspray /

RESANDE3

Den här kylande krämen har varit något av det bästa den här resan, jag råkade bränna mig ganska rejält första dagarna så denna blev snabbt min bästa vän. Hoppas ni gillade denna guiden.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar