Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Det här händer i veckan:

Viktor Frisk  |  Publicerad 2017-10-30 08:00  |  Lästid: 2 minuter

MÅNDAG. Flyger hem ifrån Sri Lanka hela dagen så landar i sverige sent på kvällen runt 23.00 lär vara ganska slut efter en 16 timmars flight så inte många knop förutom kolla film på planet hem.

TISDAG. 08.45 tid hos Marre&Marcella för att klippa till håret lite. Nu har man varit utomlands så nu måste det bli lite hyfs på det igen. På dagen är det plåtning och sen på eftermiddagen åker vi till Viking Line där vi har spelning på natten med S&V

ONSDAG. Hela dagen på östersjön och vi lär komma i land runt 16-17 brukar det vara. Då blir det nog en taxi hem och kanske bjuda några vänner på lite käk, enkel kväll. Kommer nog vara rätt slut i och med tidsskillnaden från Sri Lanka till sverige.

TORSDAG. Ajaj ska borra i tanden på morgonen och sen på eftermiddagen har jag möte med mitt youtube nätverk ENT så vi ska stämma av och se hur vi ska jobba framåt, spännande!

FREDAG. Vi har möten med S&V för kommande projekt, vi båda är så jävla taggade! Kommer bli en spännande tid framöver. Vi släpper våran låt Rakt in i kaklet och kommer även vara med i Aftonbladet TV. Senare på dagen flyger jag ner till göteborg!

LÖRDAG. Vaknar nog upp på smögen, käkar en god brunch och drar direkt till Göteborg där jag har ett event med G-STAR för Care for style med Charlie ifrån Aldrigensam. Dagens intäkter går 10% oavkortat direkt till Aldrigensam. Så sjukt fint! Berättar mer sen..

SÖNDAG. Ska försöka flyga hem ifrån göteborg och söndagar då träffar jag min projektledare Caroline, så jävla grym! Det är hon som ser till att allting händer i mitt liv och håller koll på diverse. Vi ska planera och strukturera upp för veckan därpå!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:18