Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

DOFT TIPS

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-11-16 16:46  |  Lästid: 2 minuter
IMG_7027soIMG_7021

Jag fick en fråga om inte jag kan börja skriva mer om doft. Och eftersom det är något jag använder varje dag så är det en självklarhet.

Invictus. Det är en frisk och sportig doft med styrka, dynamik och energi. Invictus är det latinska ordet för oövervinlig vilket också syns ganska tydligt om man både sett reklamen för denna parfym och även hur flaskan ser ut. Styrkan och friskheten i toppnoterna blandas i en ljuv harmoni med de djupaste maskulina basnoterna såsom ekmossa, trä och amber.  Rätt intressant faktiskt! Finns att kolla in – HÄR.

YSL L’Homme Nuit. Inte använt så mycket men endel faktiskt och jag gillar doften. Såhär skriver dem själva: L’homme Nuit förkroppsligar det bästa hos maskulin styrka och sensualitet som passar mannen som älskar kvinnliguppmärksamhet. De kraftfulla dofterna i basen toppas med friska inslag av lavendel och bergamott för att uppnå en elegant friskhet. Finns att kolla in – HÄR.

Abercrombie & Fitch. Jag har använt den i snart 1 år och den är favoriten av alla parfymer jag har hemma i badrumsskåpet. Dem skriver själva att det är en aromatisk, träig och maskulin doft som helt enkelt inte går att motstå. Finns att kolla in – HÄR.

Det är tre av dem favoriter jag har med mig på resan, kul att höra vad dem själva skriver om sina dofter!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar