Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

Don’t wish for it. work for it!

safeis IMG_7875 IMG_7857 IMG_7882

Dagens xtremfit-pass

Vi hade en lugn kväll igår jag och ett gäng vänner som var över så det blev monopol spel och lungt! Johannes ska snart åka till Riga och plugga till läkare så vi jag bjöd på ugnsbakad lax och potatis, det var faktiskt riktigt gott!

Annons

Ingen utgång efter det gick jag och la mig och sov till en bra film! Nu till något annat. Alltså mördarpasset igår med Romeo shit vad bra det tar, nu börjar jag känna att jag äntligen kan leverera fullt ut! Kroppen är mör idag också, så nu ska jag snart tagga iväg och köra Laserdome!!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar