Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

DU SÄTTER MÅLEN – VART VILL DU?

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-05-18 17:00  |  Lästid: 2 minuter

8E8A6260 8E8A6234 8E8A6383 8E8A6254 8E8A6389
Sent inatt låg jag och tänkte på vart jag egentligen vill. Jag tog fram ett block som jag alltid har under sängen bredvid mig och skrev ner allting. Jag älskar att få komma in i ett kreativt flow, jag älskar livet då! När jag kommer in i mitt eget tänkande och när jag var får jobba med det jag älskar. Då kan jag ta det hur långt jag vill.

Men de dagar då jag får mina dippar så är det en stor sak för mig att ens bädda min egen säng. Kan ni tänka er hur annorlunda det kan vara från gång till gång? När jag är glad då kan jag bädda sängen, käka frukost, borsta tänderna, göra en fotografering och lägga upp allt på bloggen på mindre än 1 timme. Annars kan sånna saker ta upp till en hel dag.

Men mitt eget tänkande har fått mig att förstå att man kan komma hur långt man vill, på vilken tid man vill bara man själv bestämmer sig för vart man vill och köra på. Gå upp tidigt på morgonen, skriv en plan för en hel dag! Sätt på musik, käka din frukost, bygg upp en plan för dagen och bara kör! Så länge vi är medvetna om exakt vart vi ska så kommer det aldrig vara ett problem att komma dit. Oavsett om du vill bli en bättre människa eller bli bättre på gymmet eller jobbet. Vi sätter våra egna gränser! Och de hjälpmedel vi får på vägen är de vi måste ta bäst hand om. Likväl sömn, som kost och vilka vi väljer att umgås med.

Jag tror livet är förbestämt på något sätt, men att vi kan göra påverkningar på exakt allt vi gör. Precis som dem människor vi är. Vi väljer om vi äter en frukost på morgonen eller inte. Vi väljer om vi vill klaga på vädret när det regnar eller köpa ett paraply och dansa i regnet. Det är vårat val, vårat eget tänkande. 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar