Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

Egypten var det ja…

När jag läser era kommentarer så får jag upp hoppet om livet! När jag tänker efter så kommer jag skratta åt det här senare men fan inte nu. Det här är panik för mig just nu. Era tips är kanon, jag ringde mamma direkt så hon ska hjälpa mig boka om flyget till Sverige.

Annons

Ja såhär är det. Ifrån de här länderna så får man inte åka med samma flyg hem förens den vecka man egentligen ska vara här åker tillbaka. Så nu har jag iallafall efter hela kvällen kommit fram till mitt hotell där jag skulle bo. Jag har inte sovit på snart 24 timmar och jag ska åka hem imorgon natt så då blir det först byte i Istalbul och senare vidare hem mot Sverige. Det enda positiva är att jag får 1 dags solsken, men då lär det nog regna ska vi se. Haha! I övrigt så är Egypten rätt fint jag har dock inte hunnit njuta av det.

egypten

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar