Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

En av de bättre sakerna med mitt digitala hem

Viktor Frisk  |  Publicerad 2017-09-11 13:12  |  Lästid: < 1 minuter

Eftersom jag är en människa som alltid är i farten. Är man inte ute på ett gig någonstans i sverige så är man ute på möten eller springer runt på stan. Bud kommer dagligen, vänner behöver låna lägenheten, mamma och pappa ska in och hämta något! Och jag gillar inte att ha nycklarna under mattan så från och med nu använder jag ett lås hos efter Glue!

Glue är kopplad till min mobil direkt, och på låset hemma i lägenheten sitter en dosa på dörren som låser upp vart jag än är. Låset går via både Wifi och bluetooth och har funkat så sjukt bra! Det har varit en räddning när jag inte alltid kan vara hemma och låsa upp eller vänta på bud, mat eller något annat!

Så smart att kunna låsa upp och samtidigt vara någon helt annanstans!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:22