Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

en bra måndagsmorgon

Viktor Frisk  |  Publicerad 2014-12-08 15:47  |  Lästid: 2 minuter

missmiss P1960617 9N3A6152 IMG_4539 IMG_8689 Namnlöst-5Samir och Kevin sov här inatt så det blev inte så lugnt om man säger så! Haha vi kollade på film till sent på natten och sen satt vi och snackade om allt i livet, rätt skönt alltså! Idag var på stan och käkade brunch på Mocco med några andra kompisar och nu är jag på kontoret.

Fast snart ska jag sticka vidare hem byta om till andra kläder och åka iväg på event som min polare Martin håller i, kul. Fan vad jag älskar att det är snart julafton. Förra julen så jobbade jag som volontär med min syster men då var mina föräldrar iväg på semester i år är dem hemma så det blir nog en drömjul tillslut!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar