Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

en bra måndagsmorgon

missmiss P1960617 9N3A6152 IMG_4539 IMG_8689 Namnlöst-5Samir och Kevin sov här inatt så det blev inte så lugnt om man säger så! Haha vi kollade på film till sent på natten och sen satt vi och snackade om allt i livet, rätt skönt alltså! Idag var på stan och käkade brunch på Mocco med några andra kompisar och nu är jag på kontoret.

Annons

Fast snart ska jag sticka vidare hem byta om till andra kläder och åka iväg på event som min polare Martin håller i, kul. Fan vad jag älskar att det är snart julafton. Förra julen så jobbade jag som volontär med min syster men då var mina föräldrar iväg på semester i år är dem hemma så det blir nog en drömjul tillslut!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar