Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

En helt vanlig onsdag eller?

Vi kom fram till Sundsvall och fick gå in och sätta oss i vår loge. Jag åt tacopaj och sen satt vi bara och chillade tills vi skulle ut på scenen. Hade aldrig trott att sååå mycket människor hade kommit för att kolla. Men såklart väldigt roligt!!! Sjuk energi och alla verkade glada.

Annons

Det var ju rocka sockan dagen igår så jag fick de här paret av en liten kille. Tycker det är en jätte viktig dag så har dom på mig än idag faktiskt haha.

Bilresa hem genom halva sverige igen då. Känner mig van! I med hörlurar lyssna på en dokumentär eller bara sitt och häng med snacket. Så sjuka konversationer som kan uppstå de här bilresorna alltså haha.

Kort middag hann bara sitta kvar 30 minuter innan stället stängde. Somnade sen som en stock i sängen och vaknade 08 imorse nu. Utvilad eller inte. Men jag kunde inte sova längre! Mycket nerver i huvudet just nu.. Ska åka och träna nu då. Hej hej på en stund!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar