Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

En lördag kväll som vilken som helst nästan..

Viktor Frisk  |  Publicerad 2017-10-28 16:10  |  Lästid: 2 minuter

NÄSTAN. Men jag har gått vid vattnet i solnedgången några kvällar nu och bara tänkt. Ni vet jag har alltid varit en funderare och överanalyserar ofta. Jag har börjat tänka på framtiden, jag har börjat tänka på vad mina drömmar är och vad som är lycka för mig på riktigt. Jag börjar inse allt mer att det jag gör idag kommer spegla min framtid för resten av mitt liv.

MIN DRÖM. Den är nog som många andras. Jag vill jobba hårt, se till att jag och min familj kommer kunna leva ett gott och tryggt liv. Men min dröm är också att kunna ge tillbaka till alla som har hjälpt mig under årens lopp. Mamma, pappa, Matilda, Mormor, Farmor. Jag vill ge dom jag älskar den bästa tiden dom kan. Jag tänkte åka utomlands för jul och nyår men jag ångrade mig faktiskt för att jag vill vara med dom jag älskar på riktigt. Man vet aldrig hur länge man har varann och det är så lätt att ta något sånt för givet. Tillbaka till drömmar! Jag försöker alltid tänka mig in i en scen om 10 år, vad gör jag då? Kommer jag ha mitt egna bolag där jag hjälper andra på samma resa som jag själv gjort, är jag mäklare, aktiekung, bolagsinvesterare… Många frågor!

LYCKA. Det spelar nog ingen roll vad jag gör. Jag kanske jobbar med att hjälpa utsatta barn eller volontärarbetar för SOS barnbyar. Jag kommer alltid göra det som gör mig lycklig på riktigt. Jag har gjort så många konstiga saker i mitt liv där jag bara sprungit men inte känt att det varit roligt. Idag känner jag att jag har balans, jag älskar mitt jobb! Sociala medier, Café bloggen, musiken med Samir, att investera i bolag. Det är på ett sätt en kick för mig att kunna göra det jag som 15 år drömde om. Framförallt Café. Det har gett mig en helt ny tändning till allt jag gör idag. Jag är lycklig, jag har kastat alla människor som inte ville mig väl åt sidan. Börjat om och fokuserar på mina mål, mina drömmar, min lycka och att äga min lycka själv till 100%.

Stanna upp, hur ser det ut, vad kan bli en förändring, vad måste du offra, sätt mål, och gör ett resultat av ditt liv du trivs med!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar