Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

EN PERIOD I LIVET

230914-ViktorFrisk-0060 230914-ViktorFrisk-0056 230914-ViktorFrisk-0105 230914-ViktorFrisk-0113
Jag har varit nere och köpt flera inspirationstidningar och ska ikväll sätta mig och försöka hitta tillbaka till min inspiration. Ibland tappar jag det och sitter här och har ingen aning om vad jag ska skriva eller lägga upp.

Annons

Antar att det bara är en period just nu. Man är inte mer än människa och så är det. Det blir rätt mycket när man både jobbar heltid är artist och kör spelningar varje helg fredag och lördag och samtidigt ska försöka leva där mellan! Men nu kollar vi framåt, positiv anda och grymma människor runt om kring mig så funkar det!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar