Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

En ny resa tillsammans med MetroMode!

metromode

Såååådär! Äntligen börjar jag blogga på Metromode! Ska bli så jävla kul att äntligen få starta upp en blogg här och på ett eller annat sätt lära känna er läsare mycket bättre nu. Jag kommer även börja blogga mer via telefonen istället då jag inte har tid och springa med systemkameran i höggsta hugg dagarna i ända haha! Dessutom väger kamerajäveln bly, jaa ni fattar!

Annons

Ni som känner mig, ni gör det! Ni andra får väl eran tur 😉 att börja göra det i den här bloggen! Jag kommer iallafall att skriva om allt vad som händer i mitt liv. Det är musik, mycket arbete, jag bor oftast i en resväska och har en jädra massa bollar i luften konstant. Det blir ärligt och jag tror ni kommer få komma Viktor Andersson Frisk närmare in på livet i den här bloggen!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar