Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

EN SPARPLAN FÖR MIN LÄGENHET

Viktor Frisk  |  Publicerad 2016-01-27 13:00  |  Lästid: 2 minuter

goteborg-13 goteborg-3-2 goteborg-9-2
Ett av mina stora mål i livet var att köpa egen lägenhet, till slut har jag nu nått enda fram! I samarbete med Nordea så träffade jag en av deras bankrådgivare för att få hjälp att lägga upp en plan för att köpa #mittdrömboende. Gå in på länken HÄR, där får ni tips om hur man går tillväga för att få bostadslån.

En viktig sparplan för att kunna göra ett drömköp:

– Vi bestämde tillsammans att jag skulle lägga en sparplan för hela 2015 och se till att hålla min till min sparplan.
– Vi pratade mycket om drömmar och framtid och vad jag faktiskt vill!
– Jag har insett att pengar är mer än bara pengar. Det gäller bara att vända dom på rätt sätt och sluta med sina onödiga inköp och utgifter.

Det här inlägget är ett samarbete ihop med Nordea

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar