Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

en upplyst stad

Viktor Frisk  |  Publicerad 2014-07-30 08:32  |  Lästid: 2 minuter

klar2 klar3Igår var mamma och mormor här så var ute och käkade. Det är alltid lika roligt när dem är uppe på besök, för er som inte visste så var det blandannat min mormor som hjälpte mig med outfitbilder under hela den period jag bodde ute i Stora Sundby, vi är ett riktigt dreamteam!

Det var tänkt att jag skulle åka ner till Spanien och Marbella några veckor flyget skulle ha gått igår men det har hänt lite saker som gör att jag väljer att stanna hemma istället. Så idag ska jag packa väskan och åka hem till mina föräldrar med första stopp hos min syster för lite bloggjobb.

klar4 klar1En enkel skjorta, jeans shorts ifrån Tommy Hilfiger! Kan nästan inte ha något på sig det är så varmt ute!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar