Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Ett gott tips!

Viktor Frisk  |  Publicerad 2017-09-17 12:23  |  Lästid: 2 minuter

Som ni kanske såg på min instagram så har jag just nu ett samarbete med OBH Nordica och deras nya skäggtrimmer Attraxion. Sedan jag klippte mig kort har jag behövt att gå till frisören nästan en gång i veckan för att hålla det snyggt. Nu har jag istället provat att använda skäggtrimmern även för håret ett tag och det har funkat supersmidigt! Man kan enkelt ställa in precis den millimetergrad man vill ha på håret och skärbladen är dessutom utformade med optimal skärvinkel vilket gör att man får bästa klippresultat. Mycket lättare och snabbare än att springa till frisören var och varannan vecka 🙂 Det jag också tycker är så bra är att den är sladdlös och batterit håller så länge. Det är ju så irriterande när man ska raka sig och så är batterit slut. Med Attraxion så håller batterit i hela 135 minuter vilket jag tycker är såå bra! Också bra att slippa att släpa med sig en sladd när man är på resande fot tex 🙂

Skulle verkligen rekommendera er att testa den! Den är dessutom liten och smidig lätt att ta med sig!  

Läs mer eller klicka hem den här. 

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:22