Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

FLYTTAR IN

goteborg-12-2 goteborg-14-2 goteborg-9-3 goteborg-10-2 goteborg-18 goteborg-15-2 goteborg-17 goteborg-19 goteborg-16 goteborg-1-6 goteborg-2-5 goteborg-22

Nu ääääääntligen är jag inflyttad i min nya lägenhet i Vasastan. Vi började flytta tidigt på fredagen och blev klara sent inatt när vi satt och skruvade ihop alla möbler. Jag trivs väldigt bra just nu! Jag lovar att jag ska göra ett inlägg där ni får se exakt hur det ser ut i lägenheten nu när det typ är klart. Men än så länge väntar jag på 1 stor spegel som ska upp på väggen i hallen och lite annat.

Annons

Är sjukt tacksam för alla vänner jag har som faktiskt har hjälpt till! Äkta vänner är få men dom är väldigt äkta. Fint att se! Idag har Christina och Roy Fares glögg mingel och en julklappsinsamling till behövande barn och föräldrar. Väldigt fin omtanke så jag ska åka till Snickarbacken nu direkt efter jag skrivit det här inlägget.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar