Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

hudvård för killar & män!

Viktor Frisk  |  Publicerad 2013-11-18 20:39  |  Lästid: 2 minuter

Jag testade Niveas hudkräm för män både ansiktstvätten & återfukt det var inte alls bra för min hy. Därför frågade jag en expert som kan allt inom hudvård Teja heter hon och hon rekommenderade mig att testa fash wash, lotion & face scrub ifrån Clinique! Jag har bara hört gott om deras produkter förut och har länge velat testat deras 3stegs kit!

Eftersom att jag dessutom gillar parfymer som ni säkert har lagt ett litet öga på haha, så köpte jag även en parfym ifrån Jean Paul Gaultier som är en riktig favorit, den luktar himmelskt! Även en grym bodylotion ifrån Molton Brown & en anti perspirantdeo sportstick! Det här är grymma produkter ifrån märken som håller vad dem lovar!

Ni kan hitta produkterna under via länkarna, jag kommer även testa de här produkterna nu så att ni kan få min recension om vad jag tycker sen! =)  

boom

goromgorratt


 Eftersom många brukar undra vart ni kan köpa produkterna själva, så kan ni hitta det här under! 🙂

Clinique face scrub - (finns här)  / Clinique återfuktande - (finns här) / Clinique face wash (ansiktstvätt) - (finns här)

'' Le male '' Terrible från Jean paul gaultier - (finns här)  /  Molton Brown bodylotion  - (finns här)  / Molton Brown Sportdeostick - (finns här)

Hoppas ni gillar lite sköna hudvårdtips ibland, för det kommer jag nämligen börja skriva om allt oftare från och med nu! 

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:56