Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Fem faser jag vet att jag kommer gå igenom innan jag ställer mig på melodifestivalens scen.

Viktor Frisk  |  Publicerad 2018-02-02 14:11  |  Lästid: 3 minuter

Fas 1: Det här låter rätt roligt men all packning för rätt outfits till alla fester, se till att packa allting man behöver ta med sig och att inte glömma något hemma. Slutar alltid med att jag använder max 2 outfits och resten blir självklart liggande där hemma, haha! Så vi kan snabbt konstatera att jag är helt värdelös på att packa.

Fas 2: All press, stress, kommer allt att sitta 100%? Kameravinkel, 1an, 2an och 3an. Du måste ha koll på så mycket samtidigt. Förmodligen ska du samtidigt springa framåt och ha ett leende på läpparna. Helt sjukt enkelt för vissa, uppenbarligen lite svårare för andra. Men just den fasen brukar kännas så himla skön när man faktiskt sätter allting!

Fas 3: Sitta och vänta på rösterna. Sitta där i green room och inte ha en enda aning om man kommer flyga rakt ut, gå till andra chansen eller till final. Jag brukar sitta och kolla rakt ner i golvet och hjärtat slår i 320 km/h. Då vill man hellre gå genom golvet än något annat haha!

Fas 4: Tappa rösten, tappa stegen.. Eller ännu värre totalt flyga ner för scenen och slå ihjäl sig. Det har väl hänt? Någongång.. Haha! Minns andra gången vi gjorde bada nakna och jag på genrepet drog foten rakt under en elkabel och man såg verkligen hur jag höll på att ramla och göra bort mig totalt. Haha minns att man hörde ett brus genom hela publiken. Men sen började alla garva så det var ju inte så farligt ändå.

Fas 5: Värsta fasen. Allt är slut! Man känner sig helt matt i kroppen, helt överlycklig om det gått bra eller så vill man gå genom golvet om allt gick åt pipan. Haha! Eftersom Tobbe Ek kommer vara med under heeela efterfesten plus att det finns viss risk att man blir rätt dragen så kan exakt vad.som.helst hända! Och självklart står det på Aftonbladet det första man ser när man vaknar sådär lagom goo i skallen dagen efter. #Ångest 😉

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:17