Annons

Viktor Frisk
Viktor Frisk skriver om snyggt lättburet mode för alla, sin egen stil och livet som artist. Inspireras och häng med i hans spännande vardag!

Annons
 

Find a way or make one!

Ibland kan det vara svårt att förstå. Ibland har jag suttit fast i saker så djupt att det kan vara svårt att lämna det. Det kan vara svårt att lämna dålig energi. Men man måste övertala sig själv att lämna dåliga människor som tar mer än vad dem ger.

Annons

Jag har haft så svårt  för jag har alltid trott allt gott om alla jag träffat. Många har huggit mig i ryggen flera gånger om och det är människor jag lärde mig att det är inga riktiga vänner. Ibland måste man hitta en ny väg. Och om det inte finns någon väg så får DU själv lära dig att skapa den. Hur? Börja med att kolla hur ditt liv ser ut idag.

Skriv upp:
– Vad är bra med ditt liv?
– Vad är dåligt med ditt liv idag?
– Vad kan du ändra på?

Därefter måste man bygga upp det man själv vill ha. Sätt dig ner och skriv ner på ett papper precis hur du skulle vilja att dina dagar såg ut. Hur kan du optimera din egen tid? Hur kan du ta tag i saker lättare än du gör idag? Och framförallt vad är det som påverkar dig så att du inte gör det som är rätt för dig? Vi måste våga förlora för att vinna, jag ser det som endel av framgången att förlora.

IMG_7454Allting handlar om att hitta sin passion och leva för vad man brinner för!

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar