Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

FINEST AWARDS 2015

Viktor Frisk  |  Publicerad 2015-03-25 14:21  |  Lästid: < 1 minut

Det här är bilder ifrån Finest Awards 2014. Vilken drömkväll det var! Man ser rätt tydligt att jag har bränt mig på nästan där dagarna innan då jag var på resa i Kap Verde öarna. Det var en riktigt bra kväll som Finest hade styrt upp då jag även fick ta hem priset som årets modeblogg 2014.

Ikväll är det dags igen. Ikväll är det Finest Awards 2015 och jag är spänd inför kvällen! Jag står som prisutdelare till Årets modebutik för året. Kul att få testa på att vara prisutdelare. Känner mig rätt tankspridd, sitter just i skrivandets stund påväg i en taxi till inspelning för humorgalan tillsammans med Samir, ska försöka få lite bilder så jag kan uppdatera er!

letsdo

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar