Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

För oss som inte orkar med frukost!

Viktor Frisk  |  Publicerad 2017-10-06 08:00  |  Lästid: < 1 minuter

Vi kan börja med att säga att jag är verkligen inte en frukostmänniska. Det ska gå snabbt, de ska vara enkelt och sen gillar jag inte heller varken gröt eller fil o flingor. Men jag vet att jag behöver något som jag kan stå mig på iallafall fram till lunch!

Då är det så sjukt smidigt att bara slänga fram mixern och dra ihop en större smoothie i en skål och droppa några bär över. Och vad behöver man ha då?

– En mixer (stavmixer funkar lika bra)
– Kvarg yoghurt 
– En banan 
– Frusna bär 
– Sen försöker jag ibland få ner en skopa med vassleprotein! 

Taaada! Enkel frukost och man kan stå där med halvöppna ögon och bara slänga ner allt det är inte alls lika jobbigt som att bre en macka och sen ska alla pålägg på åh jisses tiden bara springer förbi! Haha, hoppas ni gillar mitt grymt enkla tips!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:22