Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

Viktor Frisk

förlåt

Viktor Frisk  |  Publicerad 2014-06-27 22:07  |  Lästid: 2 minuter

Den här veckan sen i måndags har varit svår att få ihop. Jag har sagt till mig själv att överlever jag den här helgen med musikvideo inspelning, spelning ikväll och sen bilresa hela dagen imorgon och allt jobb som är runt om, då kommer jag klara allt i mitt liv. Den här veckan har varit hysteriskt rolig, men den jobbigaste också. Bilderna togs vid fyra idag och ni ser hur trött jag ser ut.

Det enda jag skulle behöva just nu är att åka utomlands och bara vila upp mig, men jag har själv valt den här sommaren och vi kommer ha riktigt roligt. Men den här veckan har det bara blivit för mycket, den här veckan har varit exakt som när t-shirtarna kom till Sverige och vi körde både Stockholm och Göteborg på två dagar, vi hade ingen aning om någonting men vi klarade det! Idag klockan 12 skulle vinnarna för Daniel Wellington ha kommit ut men det gör dem istället imorgon 12.00 så kolla in då!

klar2 klar1 Det är tur att jag och Samir går så fruktansvärt bra överens för annars vet jag inte hur det här hade gått, världens bästa kille!

Jackan är ifrån Bodaskins

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar